Угода про конфіденційність

 

  1. Ця Угода діє стосовно веб-сайту за адресою в мережі Інтернет https://maybelline.ua/ (далі «Сайт»).

  2. Ця Угода є договором приєднання. Використання Користувачем Сайту свідчить про його приєднання до даної Угоди повністю і підтверджує його згоду з наступними умовами.

  3. При використанні Користувачем Сайту, ТОВ «ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА» (надалі – Власник) здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:

3.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сайту, так і в процесі користування Сайтом (таких як ПІБ, адреса, номери телефонів, дата народження, email тощо);

3.2. файли cookie;

3.3. IP-адреси;

3.4. параметри та налаштування Інтернет-браузерів.

  4. Власник вносить дані Користувача до бази персональних даних користувачів з моменту, коли він вперше починає користуватися Сайтом, а також протягом усього періоду користування послугами Сайту. Термін зберігання персональних даних Користувача складається з періоду, протягом якого він користується послугами Сайту, а також пʼять наступних років після закриття Користувачем «Кабінет » на Сайті й закінчення користування послугами Сайту.

  5. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, розсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, надання відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, час від часу необхідних для належного надання послуг Сайту).

  6. Власник використовує персональні дані Користувача для таргетованої реклами та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними, для проведення статистичних досліджень; для використання з рекламною/маркетинговою метою, будь-якими іншими способами.

  7. Користувач підтверджує, що ознайомлений з правами, які стосуються персональних даних, передбачених положеннями Закону України “Про захист персональних даних”, а також підтверджує, що Власник ТОВ "ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА" та треті особи звільнені від зобов'язання направляти на адресу Користувача письмове повідомлення про права, мету збору даних і , обробку, знищення, передачу третім особам, яким передаються персональні дані Користувача. Також цим Користувач підтверджує, що в майбутньому не буде мати ніяких претензій до Власника ТОВ "ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА" та третіх осіб щодо використання персональних даних Користувача, з метою, викладеній в цій Угоді,

  8. При використанні Користувачем Сайту, можуть бути присутніми коди Інтернет-ресурсів третіх осіб, внаслідок чого ці треті особи отримують дані, зазначені в пунктах 3.2, 3.3 та 3.4 цієї Угоди. Такими Інтернет-ресурсами третіх осіб є:

8.1. системи зі збирання статистики відвідувань сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics, Adobe SiteCatalyst тощо);

8.2. соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);

8.3. системи банеропоказів;

8.4. інші Інтернет - ресурси.

  9. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

  10. Обробка персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сайту. Власник вживає всіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, обробка персональних даних здійснюється на обладнанні, яке знаходиться в охоронюваних приміщеннях з обмеженим доступом.

  11. Власник має право змінювати умови цієї Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку всі зміни публікуються на Сайті і стають обовʼязковими для Користувача через десять календарних днів з моменту публікації такої угоди.

  12. Користувач має право відкликати свою згоду на використання його персональних даних, направивши підписане письмове повідомлення про відкликання за адресою: 03038, м. Київ, вул. М. Грінченка 4. та закривши «Кабінет» на Сайті.

  13. У разі отримання повідомлення про відкликання згоди Власник і уповноважені ним особи припиняють обробку персональних даних такого Користувача і знищують персональні дані у строк, що не перевищує трьох робочих днів з дати надходження відкликання.

  14. У випадку зазначення неправдивих (неточних, недостовірних) відомостей про себе, а також при несвоєчасній зміні застарілих відомостей Користувач самостійно несе ризики будь-яких негативних наслідків, пов'язаних з такими неправильними відомостями.

  15. Використовуючи Сайт, Користувачу не може:

15.1 поширювати шкідливий, наклепницький, несанкціонований контент, зазіхати на конфіденційність або порушувати права на зображення, авторські та суміжні права, підбурювати до насильства, расової чи міжнаціональної ворожнечі; 15.2 використовувати Сайт для політичних, рекламних цілей;

15.3 публікувати рекламну інформацію;

15.4 використовуючи його в якості служби знайомств;

15.5 поширювати інформацію, яку порушує норми моралі та етики спілкування;

  16. Користувач повинен мати всі права та / або дозволи щодо будь-якого застосовного контенту, який він хочете опублікувати на цьому сайті. У зв'язку з цим, ми рекомендуємо не публікувати зміст, зокрема фотографій, в яких знак можуть з'явитися ініціали, логотипи, торгові марки, і т.д.). У разі порушення умов даного пункт Користувач несе відповідальність за совї дії самостійно.

CLOSE